Sven - Medewerker End User Support

Bekijk de vacatures

Sven is een van onze nieuwste aanwinsten. Sinds een paar maanden versterkt hij het Support & Onsite team in de rol van Medewerker End User Support. Al toen hij klein was, was Sven gefascineerd door computers. Samen met zijn broer knutselde hij er graag aan en ze bouwden uiteindelijk zelfs een eigen server waar ze films op hosten. Toen hij slaagde voor zijn eindexamen was de keuze dan ook snel gemaakt: hij ging bij het ROC een BBL-opleiding doen in de richting van systeembeheer.  

Ook Sven is bij ons terecht gekomen via een stage. Deze verliep voorspoedig. Wij waren tevreden en hij wilde graag blijven, omdat, zoals hij zelf zegt “PQR je kansen biedt om verder te komen dan waar je nu staat.” Bij ons kun je namelijk HBO-opleidingen volgen, certificaten behalen en je specialiseren in verschillende onderwerpen. All you have to do is ask.

Image
Image

Hoe ziet je leerpad eruit?

Sven heeft nog niet bedacht hoe hij zijn carrière bij ons verder vorm wil geven of welke kant hij op wil, hij is tenslotte pas net begonnen: “Ik wil eerst even kijken en proeven voordat ik een keuze maak.”  

Tegen de tijd dat hij er klaar voor is om binnen onze gelederen verder te kijken, zal hij worden bijgestaan door een klein team van raadgevers en begeleiders, bestaande uit teamleiders, unit managers en collega’s. Zij bepalen gezamenlijk zijn groeitraject, definiëren leerdoelen en zorgen ervoor dat hij ze haalt. Sven: “Ik ben op het moment wel al in gesprek met mijn teamleider en unit manager die mij helpen mijn carrière bij PQR te vorm te geven door middel van leerdoelen.”


De eerste ervaring die Sven met ons had was toen hij vóór zijn stage al een keer bij ons langskwam. Sven: “Het viel me toen meteen op dat alle deuren open stonden. Het zag er gezellig uit en de sfeer voelde goed.” En? Bleek die eerste indruk te kloppen toen Sven eenmaal zelf bij ons aan de slag ging? “Ik werk hier pas net, maar heb nu al gemerkt dat er meer dan genoeg ruimte is voor een grapje of gewoon even een praatje maken, en als ik een fout maak staan er meerdere collega’s klaar om me te helpen met de oplossing. We zijn echt één team.”

Hoewel Sven dus nog niet besloten heeft welke richting hij op wil, weet hij wel dat hij voorlopig nergens heen gaat. Het zijn niet alleen de game-avonden en teamuitjes die hij tof vindt, maar vooral “dat ik kan blijven groeien binnen het IT-vak en kan blijven leren,” besluit hij.

Wat werken bij PQR leuk maakt

Je collega's

Zij staan altijd voor je klaar om kennis met je te delen, samen te sparren en je up-to-date te houden. We denken in slimme oplossingen, zien kansen en zijn trots op wat we mogelijk maken.

De PQR campus

Een lichte en creatieve omgeving in Utrecht Papendorp, met inspirerende werkplekken, zitjes om te overleggen, stilteplekken en een Super Mario vleugel.

Geld enzo...

Werken bij PQR is uitdagend en daar zetten we iets tegenover. Naast een uitstekend salaris krijg je goede opleidingsmogelijkheden en een CYOD-regeling voor telefoon en laptop.