Steve - End User Support

Bekijk de vacatures

Steve is een schoolvoorbeeld van hoe mensen kunnen groeien binnen PQR. Twee jaar geleden kwam hij via een vriendin op de Logistiek-afdeling van onze vestiging in De Meern terecht. Toen er iemand van de interne ICT-afdeling wegging, nam Steve zijn baan over. 

Al snel bleek dat twee banen iets teveel van het goede was, dus hij moest kiezen. Hoewel hij het een lastige keuze vond, ook omdat hij van het kantoor in De Meern naar het kantoor in Amsterdam zou verhuizen, koos hij toch voor ICT. “De interne ICT ging naar Amsterdam en ik ging mee!” lacht hij 

Image
Image

Introductietijd

Steve is ook pas net begonnen en vertelt hoe dat voor hem was: “De eerste twee maanden heb ik alleen maar met de collega’s meegekeken- en gewerkt op de eerste lijn. Ik was zelf altijd wel handig met computers, maar ICT heb ik echt hier geleerd. Ik heb een cursus mogen volgen en mijn Windows-certificaat behaald. Het was pittig, maar ik ben er goed uit gekomen.”  

De introductietijd is misschien “pittig”, maar je staat er nooit alleen voor, zo ervaarde ook Steve: “Ik heb meerdere begeleiders gehad en ik heb gemerkt dat eigenlijk al mijn
collega’s open staan om je te helpen. Daar heb ik veel van geleerd.” 

Over leren gesproken, wat wil Steve eigenlijk nog meer leren en bereiken bij ons? “Ik wil graag mijn tweedelijns certificaten halen, doorgroeien en verder werken aan mijn toekomst in de ICT. Verder wil ik alle kansen die PQR me aanbiedt aanpakken, want als je je best doet en hard werkt zijn er veel mogelijkheden.” Wat Steve ook fijn vindt aan bij ons werken is dat we openstaan voor feedback: “Dat is niet bij alle bedrijven zo,” volgens Steve.  

En hoewel Steve dus graag door wil groeien binnen het bedrijf en ons vakgebied, 
geeft hij aan dat hij voor nu goed op zijn plek zit op de eerste lijn. “Onze afdeling heeft het meeste klantcontact,” zegt hij. “Klanten krijgen mijn afdeling als eerste aan de lijn en we zijn ook vaak op locatie. Daarbij vind ik het leuk om problemen op te lossen en dingen uit te zoeken.”
 

Steve vindt dat PQR staat voor kwaliteit en groei, waarden die goed bij hem passen, vindt hij zelf. 
Hij hecht tenslotte zelf ook veel waarde aan kwaliteit en wil dus graag doorgroeien binnen zijn vakgebied. 
Hij denkt dat je niet veel nodig hebt om succesvol te worden bij PQR: “Je moet interesse tonen, leergierig 
zijn en gemotiveerd zijn. Je moet het zelf willen,” besluit hij.  
 

Wat werken bij PQR leuk maakt

Je collega's

Zij staan altijd voor je klaar om kennis met je te delen, samen te sparren en je up-to-date te houden. We denken in slimme oplossingen, zien kansen en zijn trots op wat we mogelijk maken.

De PQR campus

Een lichte en creatieve omgeving in Utrecht Papendorp, met inspirerende werkplekken, zitjes om te overleggen, stilteplekken en een Super Mario vleugel.

Geld enzo...

Werken bij PQR is uitdagend en daar zetten we iets tegenover. Naast een uitstekend salaris krijg je goede opleidingsmogelijkheden en een CYOD-regeling voor telefoon en laptop.