Ontmoet je nieuwe collega's

Image
Steve de Gruiter - Medewerker End User Support

Steve is een schoolvoorbeeld van hoe mensen kunnen groeien binnen PQR. Twee jaar geleden kwam hij via een vriendin op de logistiekafdeling terecht. Toen er iemand van de interne IT wegging, nam Steve zijn baan over: “Ik ga mijn tweedelijns certificaten halen, doorgroeien en verder werken aan mijn toekomst in de IT.”

Lees het hele interview met Steve
Image
Jan-Paul Plaisier - Senior Consultant

Voordat Jan-Paul bij ons aan de slag ging, werkte hij in het MKB. Daar kon hij niet zo ver doorgroeien als hij graag zou willen. Het kwam dan ook heel goed uit dat onze recruiter hem benaderde: “Ik kende PQR al van mijn afstudeeronderzoek over VDI en PQR en had ook wel eens een webinar bijgewoond. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken, of ik wilde werken voor zo’n mooi bedrijf.”

Lees het hele gesprek met Jan-Paul
Image
Joost Noteboom - Accountmanager Zorg

Zoals veel van onze collega’s is Joost via-via bij ons terecht gekomen. Zijn kennis zei dat er bij PQR leuke mensen werkten, maar dat ze wel eigenwijs waren. Dat sprak Joost wel aan: “Ik kan hier oprecht zijn omdat ik echt geloof in de oplossingen die wij bieden. Daarnaast hangt hier een echte ondernemerssfeer, er zijn niet veel interne processen. Daardoor zijn er veel mogelijkheden.”

Lees het hele interview met Joost
Image
Renzo Klaver - Managed Services Engineer

Renzo is bij ons in dienst als Managed Services Engineer. Deze oud-kok liet zich na de sluiting van het restaurant waar hij werkte omscholen tot IT’er en kwam via een stage bij PQR terecht. Hij begon op de servicedesk, maar hij werkte zich al snel op tot de derde lijn: “Het is dat je op school je papiertje kunt halen, maar binnen PQR heb ik pas écht veel kennis opgedaan.“

Lees het hele interview met Renzo
Image
Sven Verkaik - Medewerker End User Support

Sven is een van onze nieuwste aanwinsten: sinds een paar maanden versterkt hij het Support & On-site team. Van kleins af aan knutselde hij al aan computers en toen hij een vervolgopleiding moest kiezen was de keuze dus makkelijk. Via een stage kwam hij bij PQR terecht, en daarna wilden we hem graag behouden: “Het viel me de eerste keer bij PQR meteen op dat alle deuren open stonden. Het zag er gezellig uit en de sfeer voelde goed.”

Lees het hele interview met Sven
Image
Rogier Heijligers - Accountmanager Commercial

Na maar liefst drie keer te zijn uitgeloot voor een studie Geneeskunde, besloot Rogier het over een andere boeg te gooien. Het werd een studie Informatica. Na ervaring op te doen bij andere IT-bedrijven kwam Rogier bij PQR terecht: “Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Er heerst hier geen 9-tot-5-mentaliteit - die in mijn ogen niet past bij een sales-functie - en er is geen aanwezigheidsplicht of sprake van micromanagement.“

Lees het hele interview met Rogier