Wij zijn PQR

We creëren rust, zodat IT er voor onze klanten niet meer toe doet. Maak kennis met onze organisatie.

Image

Wie zijn PQR?

PQR bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Utrecht Papendorp, het IT-hart van Nederland. Met 165 collega's and counting is PQR dé cloud integrator van het land.

Voor onze klanten moet IT gewoon werken, en daar zorgt PQR voor. Van advies naar implementatie tot en met het beheer, wij creëren rust in de IT-omgeving. En ineens doet IT er niet meer toe.

Waarom doen we wat we doen?

Bij PQR durven we te dromen. Wij hebben een duidelijke visie op de dag van morgen: we geloven dat mensen in een snel veranderende wereld beter presteren als ze zich in alle rust kunnen richten op wat voor hen belangrijk is.

Onze collega’s zijn de drijvende kracht die onze missie uitdragen naar onze klanten. Samen zorgen we er dagelijks voor dat mensen kunnen werken zoals ze willen, wanneer en waar ze willen.

Bevlogen, eigenzinnig, slim en trots zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug: in onze visie, maar ook in onze manier van werken en omgaan met elkaar.

Image

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.

Wat voor organisatie is PQR?

Bij PQR houden we ons bezig met slimme, innovatieve IT-oplossingen die rust brengen bij klanten. Onze organisatie is open, informeel en plat. Dat betekent korte lijnen, en goede koffie. We zijn ambitieus, kennisgedreven en we geloven in de kracht van samenwerken. Daarom krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en de ruimte om constant het beste uit jezelf te halen.

Natuurlijk maken we ook tijd voor ontspanning: gedurende het jaar organiseren we verschillende borrels en feesten. Uiteraard vieren we Sinterklaas en Kerst, en de legendarische PQR Summer Party met DJ Bert moet je ook zeker meegemaakt hebben. Ook organiseren collega's zelf activiteiten, die variëren van wielrennen en hardlopen tot pokersessies en LAN-party's.

Wat kan PQR voor jou betekenen?

Wij vinden investeren in onze mensen heel belangrijk. Het volgen van trainingen en het bezoeken van events in binnen- en buitenland vinden we dus de normaalste zaak van de wereld.

Ben je een starter?
Bij PQR ben je voor een vliegende start aan het juiste adres. We hebben altijd plek voor slimme starters met een passie voor IT. Met de PQR Academy geef je jouw carrière direct een boost. Ook hebben we diverse startersfuncties zoals End User Support Medewerker en Inside Accountmanager.

Ben je een professional?

Samen met collega’s uit verschillende expertises werk je aan uitdagende innovatieve projecten of beheer jij complexe IT-omgevingen. Bij PQR krijg je de ruimte om je functie zelf invulling te geven en je te blijven ontwikkelen. Denk aan het behalen van nieuwe certificeringen en het bezoeken van events in binnen- en buitenland.

Waarom je voor PQR kiest

De PQR-campus.

Een lichte en creatieve omgeving in Utrecht Papendorp, met inspirerende werkplekken, zitjes om te overleggen, stilteplekken en een Super Mario vleugel.

Je collega's.

Zij staan altijd voor je klaar om kennis met je te delen, samen te sparren en je up-to-date te houden. We denken in slimme oplossingen, zien kansen en zijn trots op wat we mogelijk maken.

Geld, enzo.

Werken bij PQR is uitdagend en daar zetten we iets tegenover. Naast een uitstekend salaris krijg je goede opleidingsmogelijkheden en een CYOD-regeling voor telefoon en laptop.